Introducing the Windows Management User Group Netherlands (WMUG NL)

wmug_logo_website_3Text below is in Dutch, together with Bob Cornelissen, Kenneth van Surksum and Marnix Wolf we launched a new User Group called the Windows Management User Group Netherlands or in short WMUG.NL.

With the user group we want to provide a platform for and by people involved with managing the Microsoft Windows platform. Our first session will be held on the 22nd of May this year.

If you have any questions about the new user group, please mail us at info@wmug.nl

Nieuwe gebruikersgroep ziet het levenslicht

Op 22 mei zal de eerste bijeenkomst van de Windows Management User Group Nederland (WMUG NL) plaatsvinden. De WMUG NL zal zich richten op alles wat met het beheren van Microsoft Windows te maken heeft en wil een platform bieden voor iedereen die zich met het management van Microsoft Windows bezig houdt. Of je nu kennis wilt delen door evenementen bij te wonen of tijdens een evenement een presentatie wil houden, de WMUG NL biedt het platform.

Wat kan je van de WMUG NL verwachten?

Periodiek zal de WMUG NL bijeenkomsten in Nederland organiseren, tijdens deze bijeenkomsten zal het laatste nieuws en specifieke kennis over een product met de aanwezigen gedeeld worden. Natuurlijk zijn de avonden interactief zodat u uw ervaring ook met de aanwezigen kunt delen. Tevens zal de WMUG NL webcasts en een Nederlandstalig forum hosten.

Over wat voor producten wordt gesproken?

De focus van de WMUG NL beperkt zich niet alleen tot Microsoft producten zoals de System Center 2012 suite, de Windows familie en de virtualisatie oplossingen van Microsoft. Wij willen juist ook de combinatie maken met andere producten van bijvoorbeeld VMware en Citrix, denk dan aan VMware ESX of Citrix XenServer als virtualisatie platform ten opzichte van Hyper-V.

Wie of wat is de Windows Management User Group?                                                                                                                                                                                                                                           

De WMUG NL ben jij! Opgericht door een viertal actieve community leden, wil je echter meehelpen om dit nieuwe platform tot een succes te maken neem dan gerust contact met ons op, je bent van harte welkom! Want zoals gezegd, de community is er voor iedereen.

Hopelijk zien we je tijdens ons eerste evenement, je kunt je hier inschrijven. Weer er snel bij want de beschikbare plaatsen zijn beperkt. Meer informatie over ons eerste evenement op 22 mei vindt u hier (http://wmug.nl/2013/03/29/eerste-wmug-bijeenkomst-op-22-mei/).

Vragen?

Neem contact op via info@wmug.nl

We hopen u tijdens onze eerste bijeenkomst te ontmoeten,

Bob Cornelissen
Peter Daalmans
Kenneth van Surksum
Marnix Wolf

Comments

Total
0
Shares
1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Re-awarded as a Configuration Manager Microsoft MVP

Next Post

Coming up next; Microsoft Management Summit 2013

Related Posts
Total
0
Share